Koronavírus meg a nemzet csótányai

csótányDe írhatnánk akár poloskákat, patkányokat, büdösborzokat vagy más, az ember által rettegett és gusztustalannak tartott élőlényeket is [a jobbikos Jakab Péter, az MSZP, a DK Gyurcsány, az LMP, Szabó Tímea, Párbeszéd, a Momentum, a Liberálisok, valamint Hadházy Ákos és Szél Bernadett független képviselők] akik közös nyilatkozatot adtak ki, akik most magyarázkodnak arról, hogy miért tagadták meg a koronavírus-törvény keddi elfogadását: „nem bízunk Orbán kormányában. Ezért nem adhatunk korlátlan felhatalmazást még ilyen válságos időben sem a regnáló rezsimnek”. A Soros-quislingek, ezek a koncra mindig éhesen leső elvtelen sakálok nem bíznak… miközben nagyszülők és unokák élete a tét!
     Mielőtt újból méltatnám a fenti díszes társaságot, idézek egy általuk zsigerileg gyűlölt, de még sokszor a keresztény jobboldalon sem megértett, régóta elhunyt nemzeti látnokunkat. Szabó Dezső pamfletjéből [Tiborc könyörög, az Esti Kurir, 1927. október 20.] idézek: „… nagy bibi van az ellenzék körül is. Nem is az az ellenzék feladata: hogy kis és nagy baklövést, kis és nagy piszkot, de mindig egyes esetet megragadva: mindenáron botrányt és közlármát törjünk a kormány orra alá. Nem is az az ellenzék feladata: hogy amint az operett kuka agglegénye ezt ismétli: liberalizmus – demokrácia, liberalizmus – demokrácia; Az ellenzék feladata megmutatni: hogyan jelent a liberalizmus több kenyeret, több kultúrát, több egészséget, több jövőt a magyar parasztság, a magyar munkásság tömegeinek. Hogyan szervezi meg intézményesen a liberalizmus: hogy a magyar paraszt, a magyar munkás tehetséges gyermekeiben középosztállyá, történelemcsináló irányító elemmé fejlődjék. Hogyan jelent több helyet, több levegőt, több irányítást a saját sorsában az elnyomott, kizsákmányolt, bitangul össze-visszacsatolt magyarság számára. Mert ez a magyar liberalizmus tartalma; Ez az ország vagy a felszabadult magyarság boldog, független, munkás otthona lesz, vagy a visszaütés örök véres káosza. Legyenek a magyar sebek, a kitúrt és kizsákmányolt magyarság szenvedéseinek megkiáltói. Legyenek a magyar jólét, a magyar felszabadulás: a magyar jövő útmutatói;”
     Gyurcsány már nemegyszer bizonyított, ő, rokonai és elvbarátai a magyar nép, a nemzeti minimum elárulói, a magyarság, a nemzet legújabb gyilkosai, Kohn-Kun Béla, Szamuely Tibor, Rosenfeld-Rákosi Mátyás, Löwinger-Lukács, Appel-Aczél György, Kádár, Horn Gyula jogfolytonos utódai. Orbán Viktor és kormánya – ha politikailag máskor nem is értünk velük egyet – most minden olyan intézkedést megtettek, amit felelős miniszterelnök, miniszter megtehetett. Közös érdekünk, hogy ne vegyük félvállról a járványfenyegetést, és közös érdekünk az is, ne feledjük el az „ellenzék”folyamatos hazudozásait, gazemberségeit, hogy a következő népszavazáskor csótány elvtársak és elvbarátaik eltűnjenek a pokolba a magyar közélet színpadáról.

 

Cságoly Péterfia Béla

szozattv


szozat a tiszta hang
  2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 Családom bhi 2023október 31 Históriás szabadegyetem 2023 06 02 2023. 02. 25. SZENT KORONA DÉLUTÁNOK03istenszülőMeghívó két oldalonszekelyfold-november Szaszregen-december2022 pusztaszabolcs-1Meghivo Orosz Ors Szoborsors aink c könyv bemutatójára Gyóni_kötet Patriotak-Kronikaja-4.1 
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf