IMAVIRRASZTÁS

A keresztény Európa nándorfehérvári győzelmének (1456. július 4-21.) tiszteletére 24 órás imavirrasztást tartunk a déli végeken a magyarság és földrészünk fizikai-lelki határainak megőrzésére.

 imavirrasztas

Az imavirrasztás célja
Krisztus önkéntes katonáiként jelet kívánunk adni a magyarság és az európai nemzetek létérdekét egyaránt veszélyeztető, törvényeinket határaink illegális átlépésével sértő idegeneknek.
Az imavirrasztás helye
Gyülekezés 2015. július 25-én 10 órától az Ásotthalom (Csongrád megye, Szegedtől 34, Budapesttől 193 km) külterületén lévő fősátornál, majd 13 órától önkéntes szolgálat a Körös-éri-főcsatorna gátján, a magyar-szerb határvonal közvetlen közelében később kijelölendő szakasz adott pontján. (456 virrasztó 5 méteres közökben fölállva 2,3 kilométer hosszú távot őrizhet.)
Az imavirrasztás ideje
2015. július 25-től (a déli harangszótól) – 2015. július 26-ig (a déli harangszóig)
Az imavirrasztás menete

  • A keresztény testvériség jegyében történelmi egyházaink papjainak és híveinek nemzetközi istentisztelete a déli harangszó után
  • A virrasztó csoportok, egyének bemutatkozása
  • A virrasztók azzal a reménnyel és elszántsággal veszik át a 456 fehér fakeresztet, hogy „Ebben a jelben győzni fogsz!
  • Ígéretet tesznek, hogy a harangszótól harangszóig terjedő idő alatt – szükség esetén – a törvénytelen úton járó idegeneket a törvényes út használatára kérik. (Senkit meg nem támadunk, de megvédjük önmagunkat!)
  • Keresztjeinket és nemzeti zászlainkat fölemelve indulunk a számunkra kijelölt határszakaszon nekünk jutó őrhely elfoglalására.
  • A virrasztásra szánt 24 órás időtartam letelte előtt keresztjeink és nemzeti zászlaink fölemelésével rendre visszatérünk a központi sátorhoz.
  • Itt a keresztek letétele után térdet hajtva hálát adunk országainkért és családjainkért a Nemző-Teremtő Istennek, cselekvő hitünkért a velünk virrasztó Krisztusnak. Alázatos szívvel, a Teremtés ellen elkövetett bűneinket megbánva kérjük az Urat, hogy a politikai döntéshozókat bölcs és bátor döntésekre serkentve mentse meg a keresztény Európa nemzeteit a modern népvándorlás végveszélyt jelentő nyomorától.

Az imavirrasztás üzenete (a törvénytelen úton járóknak)

  1. 1. Kérlek, térj vissza a törvényes útra! – Please, return to the rightful way!
  2. 2. (A termékenységellenesség bűne miatt haldokló Európa polgárainak) Kérlek, térj meg a Nemző-Teremtő Isten alkotta Természet szaporodásra- és sokasodásra intő törvényéhez! – Please, repent to God, the Creator of this natural law: „Go forth and multiply!” (Genesis 1:1-31.) vagy „Válaszd az életet, hogy te is, utódaid is életben maradjatok!” (Mtörv 30,18) – „Choose life in order that you may live, you and your descendants!” (Deuteronomy 30:18).

A virrasztás ideje alatt a nemzeti csoportok imáikkal és énekeikkel buzdíthatják kitartásra keresztes társaikat. (E buzdításokat a teljes, általunk őrzött határszakaszra szeretnénk kihangosítani.) Kérjük a virrasztókat – kivéve a papi öltözéket viselőket –, hogy szokványos öltözetben jelenjenek meg, ne hozzanak pártos vagy más, szervezeti jelképeket, kerüljék bármilyen szervezetre utaló egyenruha hordását!
Jézus Krisztus neve és keresztje mindent elmond! Az Úr nevének említésén túl tartózkodunk a sajtószerepléstől, figyelmünket inkább az imavirrasztásra, a velünk virrasztók megismerésére fordítjuk. Hozzák magukkal szeretteik (szüleik, feleségeik, gyermekeik) fényképét, amelyeket ki-ki helyezzen el maga keresztje lábához! Hozzanak maguknak hálózsákot, elégséges élelmet és világító eszközt (zseblámpát vagy fáklyát)!
Az imavirrasztás törvényessége: A rendezvényt tudomásulvétel végett bejelentjük az illetékes magyar rendőrhatóságnak, mely a rendezőkkel együtt felel emberi és állampolgári jogaink biztosításáért. A résztvevőktől fegyelmezett, Krisztus és a világ törvényeit egyaránt tisztelő, józan magatartást kér és vár el a rendezőség. Kérjük a megjelenni nem tudókat, otthoni fohásszal s egítsék imavirrasztásunkat!

Kapcsolat: dr. Téglásy Imre, az Alfa Szövetség elnöke, a Human Life International Magyarország igazgatója
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Telefon: +36 30 9226 775 | Az Alfa Szövetség számlaszáma: 11702036-20642239

imavirrasztas asotthalom

 

szozattv


szozat a tiszta hang
  2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 Családom bhi 2023október 31 Históriás szabadegyetem 2023 06 02 2023. 02. 25. SZENT KORONA DÉLUTÁNOK03istenszülőMeghívó két oldalonszekelyfold-november Szaszregen-december2022 pusztaszabolcs-1Meghivo Orosz Ors Szoborsors aink c könyv bemutatójára Gyóni_kötet Patriotak-Kronikaja-4.1 
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf