Elrabolt Hungária

Banyai-Balazs_Kastely-mese

 

A Patrióták által kiadott Elrabolt Hungária a trianoni emlékév történelmi albuma. Megjelenése óta több elismert személyiség is méltatta a kötetet. Így Bán Mór a Hunyadi regénysorozat alkotója, Szakács Árpád a Kinek a kulturális diktatúrája? című cikksorozat szerzője, Kenyeres Oszkár a Hazajáró honismereti magazin szereplője, valamint Schuster Lóránt a P. Mobil zenekar vezetője. Ezúton is köszönjük nekik!
Kérjük, tekintse meg a velük készült rövid videóinkat, amelyekben kötetünk kapcsán magvas gondolatokat fogalmaznak meg.
Az ezidáig befutott megrendeléseket folyamatosan teljesítjük. A nagy érdeklődésnek köszönhetően gyorsan fogy készletünk, ezért arra kérjük, ha szeretne hozzájutni a kötethez, rendelési szándékát minél előbb jelezze az elrabolthungaria.hu honlapon keresztül.

 

szozattv


szozat a tiszta hang
 meghivo2Gyóni kötetképSZAKC_Hirlevel_2022_06_09sissistalMÖD 2022.június 18-meghívó-1 oldalasKét film szórólap Trianon plakat NET 2022 Kiállítás szózatba 1 szozat a tiszta hangEUCHARKirályfesztSacra HungariaSacra HungariaSacra HungariaKOFESZTszozat a tiszta hangszozat a tiszta hangszozat a tiszta hang pálosokszozat a tiszta hangszozat a tiszta hang 
 Patriotak-Kronikaja-4.1 
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf