Levél az olvasóhoz - 2021. 7. hó

„Most segíts meg Mária,
boldogságos Szűzanya,
keservét a gondnak-bajnak,
eloszlatni van hatalmad!”

 

Amikor a pandémia járvány miatti korlátozások egyre szigorodtak, az ember azt gondolta, hogy a halálos kór hatására semmi sem lesz olyan, mint régen, tán fajtánk kicsit kijózanodik, megjavul, erkölcseiben is megtisztul a változásokkal a világ. Nem ezt történt! Mintha a keresztény világ megfeledkezett volna az Antikrisztus eljövetelének rémétől, egyre gyorsabban-vadabbul távolodik az Istentől.
    Mintha sohasem olvasták volna a Szentírást és a Tízparancsolatot. Mintha nem hallottak volna Szomora és Gomora, Ezékiel próféta könyvének bibliai történetéről, erőszakosan próbálja ráerőltetni – immár politikusi segítséggel, törvényekkel – a társadalmak még hívő részére a „másság” kötelező elfogadását, a gender elméletet átültetni a gyakorlatba, valamint korlátlan nyilvánosságot az aberráltaknak, a pedofil, a szivárványos LMBTQ közösségnek. Mintha napjainkra érett volna be a konzervatív keresztény Európát feldúló jakobinus mocsok következményei. Mintha az Antikrisztus és a Szentlélek harca végső stádiumába jutott volna. „Ha egy férfi magömlését állatnak adja, halállal kell lakolnia” állt a Mózesi kőtáblán, eközben a héten volt hír az is, hogy az állatokkal fajtalankodók is e szervezetbe akarnak mielőbb betömörülni… Érdekes az is, hogy Észak- Amerikából, az egykori protestáns puritánok földjéről kezdett terjedni ez a szivárványos őrület, ahol valaha naponta többször is forgatták a kálvini Bibliát, és vertek agyon embereket – főleg hívő katolikusakat – a Szentírásra, az erkölcsi megtisztulásra hivatkozva. Ahol a radikális independensek teljes függetlenséget követeltek – már Istentől is... Így tán nem véletlenül, a „demokrata” Egyesült Államok, ma ennek a szellemi és testi szennyáradatnak a legnagyobb lobbistája. Legfőbb cél, hogy a házasságot, a férfinak és a nőnek, az Apának és az Anyának ezt a megbonthatatlan egységét bármi áron szétverjék. Világos és egyértelmű, hogy az egynemű szülők kiemelt kockázatot jelentenek a gyermekekre. A cél az, hogy a fiataloknak azt verjék bele a fejükbe, hogy a heteroszexualitás nem a normális, hanem csupán egy választható szexuális viselkedés, sőt nem is igazán „trendi”, ennek a nyomai sajnos ma már a közösségi médiában már jól láthatóak, mivel 11-12 évesek tömegesen írják magukat le a profiljukban nem heteroszexuális identitásúnak. Teljesen világos, hogy ők maguk még egyáltalán nem érthetik- nem értik ezt az egészet, csak egy divatot követnek, mert már most elérték náluk, hogy a legsérülékenyebb korszakukban a végsőkig „nyitottak legyenek”, „befogadók”, minden aberrált viselkedés iránt.
    Kiderült, az amerikai filmiparban közvetlen összefüggés van a felnőtteknek szóló LMBTQ-s műsorok terjedése és a homoszexuális témák iránt érzékenyítő gyermekműsorok elterjedése között egy friss, átfogó tanulmány szerint. A Breitbart által ismertetett kutatásból kiderül, hogy az egész amerikai filmipart átszövi az LMBTQ-lobbisták hálózata, a gyártásvezetőktől kezdve a producerekig. Ráadásul a tengerentúli szórakoztatóiparba beépült melegaktivista körök hatására szakmai szempontok figyelembevétele helyett egyre inkább ideológiai alapon toborozzák az új munkatársakat!?
    Ennek az áldatlan állapotnak az ilyen mértékű elburjánzásáért Ferenc, Róma püspöke is felelős. Ferenc személye a kezdetektől fogva megosztotta a világ katolikusait. Kétségtelen, hogy voltak és vannak olyan népszerű megnyilvánulásai, ami vonzó az egyszerűbb, tanulatlan, a hosszabb távú hatásokat nem mérlegelő hívek között, de mérhetetlen károkat okozott és okoz mai, elsősorban a konzervatív katolikus híveknek. Ferenc, azzal, hogy egy Che-Guevara és kommunizmus levegőjével megfertőzött délamerikai papi közegből jött, óhatatlanul [vagy szándékosan] lovat adott a karizmatikus és a „progresszív” papok alá, mintha egy új, immár „modernista” felfogás lenne a „megújuló” Anyaszentegyház egyedüli irányvonala. Emlékezzünk csak vissza a homoszexuálisok megítélésében vagy a „melegházasságok” ügyén tett megnyilatkozásairól. A konzervatív hívek közt nyílt szóbeszéd, hogy a jezsuita Ferenc szabadkőműves, célja talán az Antikrisztus földi eljövetelének előkészítése. Nem véletlen, hogy a konzervatív püspökök és bíborosok legtöbbje nyíltan elhatárolódik személyétől, legfőbb támogatói pedig a modernista holland és német püspöki kar javarésze. A hét híre volt, hogy állítólag Ferenc pápa meg akarja akadályozni a skizmát, az egyházszakadást, miközben több kérdésben egyre nagyobbak az ellentétek. Ezek közé tartozik a homoszexuálisok megítélése is. Konzervatív körökben nagy felháborodást keltett, hogy Ferenc levelet írt a New Yorkban szolgáló jezsuita szerzetesnek, James Martinnak, akiről közismert, mennyire szívén viseli a szivárványos közösségek sorsát. A pápa köszönetet mondott „lelkipásztori buzgalmáért és azért, hogy képes közel kerülni az emberekhez”. Azért is érdekes ez a levél, mert három hónappal azután született, hogy a vatikáni Hittani Kongregáció rendeletet fogadott el, amely megtiltja a katolikus papoknak az azonos nemű párok élettársi kapcsolatát, vagy a melegházasságot, mert „Isten nem adhatja áldását a bűnre”. A két dokumentum hangvétele igencsak különbözik egymástól. Oka pedig vélhetően az, hogy egy konzervatív, hagyománytisztelő, a tridenti rítushoz ragaszkodó katolikus közösségeket egyszerűen lehetetlen lesz egyházszakadás után a Sátán, az Antikrisztus uralma alá vezetni.
     Hazánkban sem jobb a helyzet. A Kun Bélák, Szamuelyiek, Péter Gáborok és Rákosi Mátyások mindenhez értő szellemi utódai szabadon grasszálhatnak szerte az országban, terjesztve a szellemi leprát, természetesen Brüsszelre hivatkozva és szivárványos lepedőbe burkolódzva. Ők azok, akik 1956 után gátlástalanul feljelentették szomszédjaikat, hogy lakásukba költözhessenek. Ők azok [akik bár mindenkit bárhol és bármikor lenáciznak, akik velük nem ért egyet], de Soros pénzből, kisajátított zsidóvillában laknak még ma is. És ők azok, akik szabad madárként, mint – az ÁVH-s kripto kommunista, immár européer – hazaáruló gyermekek vagy unokák beültek a rendszerváltó parlamentbe osztani az észt, a „szakértelmet”. Kit „fasiszta uszítónak” neveznek, mint a Pécsi Újság főszerkesztőjét, aki nem ért egyet a szivárványos erőszak nyomulásával gyermekeink között. Vagy mint a hitehagyott zsidó kommunista TGM, aki szerint: „Új, posztfasiszta tömörülés jelent meg, egyelőre csak egy nyilatkozat erejéig Európában, amelyhez Orbán is csatlakozott” – véli; csak azért, mert tizenhat európai jobboldali párt, köztük a Fidesz és a lengyel kormánypárt eddig példátlan módon szövetkezett egy nyilatkozat erejéig, amelyben elutasítják az európai szuperállamot.
    Szép új világ, 2021…

Cságoly Péterfia Béla
főszerkesztő

 

szozattv


szozat a tiszta hang
  2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 Családom bhi 2023október 31 Históriás szabadegyetem 2023 06 02 2023. 02. 25. SZENT KORONA DÉLUTÁNOK03istenszülőMeghívó két oldalonszekelyfold-november Szaszregen-december2022 pusztaszabolcs-1Meghivo Orosz Ors Szoborsors aink c könyv bemutatójára Gyóni_kötet Patriotak-Kronikaja-4.1 
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf