Levél az olvasóhoz - 2021. 8. hó

“Üzenek nektek, ti új emberek, én a régi ember.
Valamikor nemrégen még többen jártuk ezeket a hegyeket.
Sokan és fiatalok mind és magyarok mind, de megapadtunk.
Többen más utakra fordultak, könnyebb utakra.
Sima völgyi utakra tértek, mert nehéz hegyet járni.
De én itt maradtam a hegyek között.
Járom a tövises ösvényt és hosszú esztendőkön által körülfújt
fagyosszél és perzselt a nap és nemsokára talán utolsó leszek az utolsók között...”

/Kós Károly: Régi Kalotaszeg – részlet/

 

 

Magyarország kormánya 2021 augusztusában, napról-napra, hétről-hétre az utolsó szász év harmadik legnagyobb külső politika nyomását éli meg. Az elsőt a trianoni diktátum után a Horthy Miklós kormányzósága alatti Bethlen kormány, majd a szovjet megszállás nyomán a kommunista, kékcédulás puccs és hatalomátvétel előtt utolsó demokratikusan megválasztott miniszterelnök, a kisgazda Nagy Ferenc és kormányának egyes tagjai 1947-ben.

    A pandémia járvány átmeneti visszaszorításával az élet könnyebbé vált, mindenki azt gondolta volna, hogy még a brüsszeli bürokraták által vezényelt magyar álbaloldali klientúra is nyaralni megy. Megnyugszanak a kedélyek, végbetérnek a parlamenti hisztérikus és nevetséges odamondogatások, jelenetek, folyamatos vádaskodások. Nos, nem egészen ez történt. Lukács, alias Löwinger György méltó szellemi örökösei, a „baloldali” ellenzék csahosai az Unió tisztségviselőinek nyíl támogatásával, folyamatos hazugságokkal, mellébeszélésekkel, rágalmazásokkal és álbotrányokkal, mint a „Pegasus”, készülnek a jövő évi választásokra. Eva Maria Barki, a neves jobboldali bécsi jogász állásfoglalásában elmondta: „A hamis tényeken nyugvó jogellenes támadások a július elején meghozott gyermekvédelmi törvény kapcsán Magyarországgal szemben most még agresszívabb formában folytatódnak. A 2017-ben Párizsban alapított „Forbidden Stories” nevű szervezet két nappal ezelőtt feltételezte, hogy világszerte újságírókat, politikusokat, és emberjogi aktivistákat hallgatnak le az izraeli Pegasus kémszoftverrel. Hivatkoztak továbbá egy listára, mely szerint több, mint 50.000 telefonszámokhoz tartozó célszemélyek után kémkedhettek. Ezt az alkalmat kihasználva ismét Magyarországot támadják, újságírók és politikusok lehallgatásával és megfigyelésével. A vádak, a mainstream média csatornáin érkeznek – ahogy már megszokhattuk – a tények és állítások valóságtartalmának, hitelességének ellenőrzése nélkül.
    Nem véletlen, hogy az ügyben érintett összes szervezetet az Open Society szervezeten keresztül Soros György finanszírozza, ami a szervezetek honlapján nyomon követhető. Nemcsak a Direkt36 platformot, hanem a Párizsban tevékenykedő „Forbidden Stories”-t,  amely az ügyet kirobbantotta, és a torontói Citizen Lab-et (aki az Amnesty International vizsgálatát megerősítette) is Soros György pénzeli. Ha belegondolunk, hogy az említett 50.000 célszemélyből 10.000 Franciaországban található (akikről senki nem beszél), míg ezzel szemben Magyarországon 16 esetet külön kiemelnek, akik közül ketten Soros György által pénzelt internetes platform újságírói, valamint 14 további személy, akikről csak feltételezhető, hogy áldozatok lettek, jelentős kétségek merülnek fel. Úgy látszik, hogy nyilvánvalóan egy nagyon jól előkészített és szervezett, célzott támadásról van szó a magyar kormánnyal, illetve Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben, akiről most már azt is állítják, hogy személyesen hallgatta le a telefonbeszélgetéseket.” Az utca embere, a rendszerváltás utáni évtizedek ilyen-olyan okok miatti kárvallottjai a folyamatos sulykolásának hatására – hiába bizonyult mindegyik hazugságnak –, hogy „Orbán és a NER lop” [holott ők szeretnek lopni!] és hasonlók, egyre inkább hajlandó ezt elhinni. Elhiszik, hogy nincs előre „levajazva” az előválasztási műbalhé, s azt sem, hogy az ávós verőlegények és kommunista gyilkosok gyűlölködő leszármazottai, valamint az új Quislingek, a Pető Ivánok, a Bauer Zsoltok, és nem utoljára, a vörös gyilkos Apró unoka, Dobrev Klára, valamint Gyurcsány, Jakab Péter, Szabó Tímea, Karácsony Gergely, Niedermüller [és hosszasan folytathatnám a sort] még egy újabb covid mutánsnak is örülnének – „le kell váltani Orbánékat, alkalmatlanok” egy járványelleni küzdelemre. Az átlagpolgár nem érti- nem is értheti, mi folyik az ellenzéki fejekben, mire jó ez a színjáték, pedig az állandó sulykolás hatására a legnagyobb hazugság is előbb-utóbb meggyökeresedik.  A véreskezű diktátor Sztálin ezt nagyon jól tudta és alkalmazta, jóval előbb, mint azt a sokat démonizált Adolf Hitler. Vagyis mégiscsak igaz, hogy a vörös és a barna diktatúra ugyanabból a tőgyből táplálkozott. [Ennek bebizonyítását hely és egyéb okok miatt nem vállalom! a szerk.*] A homoszexuális „megvilágosodás”, a különböző  emberellenes mozgalmak, genderelmélet stb; mind-mind ennek a romboló, osztd meg és uralkodj taktikának, a világhatalom urainak gátlástalan játékszere.

    Nyár van, augusztus, készülünk – keserédesen – Szűzanyánk a „Napba öltözött Asszony” és az első szent királyunk ünnepére. És ha már sikerült elrontanom a nyaralásukat vagy a mai napjukat: ébresztő jobboldali, keresztény és nemzeti radikális honfitársaim, háború van, háború!

 

Cságoly Péterfia Béla
főszerkesztő

szozattv


szozat a tiszta hang
  2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 Családom bhi 2023október 31 Históriás szabadegyetem 2023 06 02 2023. 02. 25. SZENT KORONA DÉLUTÁNOK03istenszülőMeghívó két oldalonszekelyfold-november Szaszregen-december2022 pusztaszabolcs-1Meghivo Orosz Ors Szoborsors aink c könyv bemutatójára Gyóni_kötet Patriotak-Kronikaja-4.1 
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf