Fodorné Vincze Anna: FALEVELEK

FALEVELEK borito

 

Ez a gyűjtemény gyógyult, vagy gyógyuló daganatos betegek történeteit tartalmazza. Magukról vallanak őszintén, testi-lelki harcaikról, győzelmeikről. Mesélnek arról, mi segített nekik, és hogyan fordították hasznukra ezt az embert próbáló helyzetet. Gyógyulások is megjelennek a könyv lapjain, melyek időnként csodaszámba mennek, gyakran megindítóak, de mindenképpen példaértékűek és követésre érdemesek. Küzdelmes életutak tűnnek elő a sorok mögül, bukások és újra talpra állások.

Klinikai szakpszichológusként és a Regionális Egészségügyért Alapítvány szakmai vezetőjeként Simonton-tréningeket tartok daganatos betegséggel érintetteknek. A Simonton-módszer orvosok által tudományosan kidolgozott, és kutatásokkal alátámasztott, hatékonyan működő pszichológiai jellegű gyógyító eljárás. Csoportos formában, meghatározott tematika szerint működik, edukatív jellegű, ugyanakkor az önismeret is hangsúlyos része. Kiegészíti a hagyományos orvosi kezelést, felerősítve annak pozitív hatását.

Fodorné Vincze Anna

Gazdász Kiadó, 2018

Érdeklődni, a könyvet megvásárolni a Kiadó e-mail címén lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

szozattv


szozat a tiszta hang
 meghivo2Gyóni kötetképSZAKC_Hirlevel_2022_06_09sissistalMÖD 2022.június 18-meghívó-1 oldalasKét film szórólap Trianon plakat NET 2022 Kiállítás szózatba 1 szozat a tiszta hangEUCHARKirályfesztSacra HungariaSacra HungariaSacra HungariaKOFESZTszozat a tiszta hangszozat a tiszta hangszozat a tiszta hang pálosokszozat a tiszta hangszozat a tiszta hang 
 Patriotak-Kronikaja-4.1 
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf