SZENT ISTVÁN APOSTOL-KIRÁLY SZÓZATA AZ ORSZÁGÉRT ÉS AZ EGYHÁZÉRT

bevkép– A hitért vágyott égi beavatkozás elképzelt lehetősége –

Hol az Ország és hol a Szentegyház, hol a Nemzet és hol a Hit?! Számtalan testi és lelki sebeitől haldokló Népem sóvárogja a kígyó elől pusztába menekült Egyház színrelépését Jézus Krisztus Eucharisztikus Királyságáért, a Szentlélekkel egységben az Atya-Isten Dicsőségére!
Isten ezredéve elfogadta, hogy az Angyali Szent Koronával Országát és Népét Boldogasszonynak örökségül adományoztuk Eszkatologikus Archiregnumként, Isten Országának szolgálatára. Boldogasszonyunk Szent Koronája, a Koronázási Palástunk és Szent Imre Fiunk által minden Királykodó Utódhoz és alattvalóhoz intézett Intelmekben módosíthatatlan Hagyatékot örökítettünk Rátok, Boldogasszony Országának Egyháza és Népe javára.
Minthogy a királyi méltóság rangját csakis a hívők és a katolikus hitet vallók nyerhetik el, parancsainkban a szent hitet tesszük az első helyre. Ezért a katolikus és apostoli hitet csorbítatlan teljességében életfogytig buzgalommal és éberséggel őrizzétek, mi nélkül tenmagatok és híveitek, bizony sem kereszténynek, sem a Szentegyház fiának nem mondathattok. Akik ugyanis hamisat hisznek, vagy a hitet jó cselekedetekkel teljessé nem teszik, fel nem ékesítik, minthogy a hit tettek híján meghal, sem itt nem uralkodnak tisztességgel, sem az örök uradalomban vagy koronában nem lesz részük. Ám ki a hit pajzsát tartja, rajta az üdvösség sisakja is. Mert e lelki fegyverekben szabályszerűen harcolhattok látható és láthatatlan ellenségek ellen egyetemben. Hiszen az apostol ezt mondja: „Csak az nyeri el a babérkoszorút, aki szabályszerűen küzd.”

0szozattovabbacikkhez

szozattv


szozat a tiszta hang
  2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 Családom bhi 2023október 31 Históriás szabadegyetem 2023 06 02 2023. 02. 25. SZENT KORONA DÉLUTÁNOK03istenszülőMeghívó két oldalonszekelyfold-november Szaszregen-december2022 pusztaszabolcs-1Meghivo Orosz Ors Szoborsors aink c könyv bemutatójára Gyóni_kötet Patriotak-Kronikaja-4.1 
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf