PÁRTOLD A NEMZETED!

Filmajánlówww.hungariatv.hu​

benegaborDr. Bene Gábor:
PÁRTOLD A NEMZETED!
NE PÁRTOT ÉPÍTSÜNK, HANEM NEMZETET!

A legfontosabb feladata a Magyar Nemzetnek
a közhatalom visszaszerzése!

Magyarok Háza
Budapest, 2016. január 10.
Kőszegi M. László felvétele
www.hungariatv.hu​

Barátaim!
Laci nagyon gyors volt, mert a ma elhangzott kb. 16 perces előadásomat máris elküldte nekem, s így hírt tudok adni a mai megemlékezésről, ahol egy cselekvési programot próbáltam felvázolni.
Természetesen az egyéni gondolatnál mindig erősebb a közösen való gondolkodás, e cselekvési program megvitatása és továbbfejlesztése, sőt a gyakorlatban való megvalósítása még önökre is vár.
Szeretném megelőzni a személyem elleni támadásokat, s kijelentem, hogy a Nemzeti 11-nek csak olyan kiválóságok lehetnek a tagjai, akik valóban alázattal és hittel állanak már régen a nemzetépítés ügye mellett, s így magam nem lehetek e minta-pár-t tagja. Nem akarok tehát sem párt karriert sem, más egyéni előnyt kovácsolni abból, hogy ezt a cselekvési programot előadtam. Csak annyit kérek, hogy telefonon csögnessenek meg: 70/360 3595, ha ezt velem szeretnék valahol megvitatni.

Továbbra is küzdeni fogok a magyar alkotmányosságért és a nemzetépítő munka önkénteseként bárhová elmegyek a hazában ahová meghívnak  a magyar jövő megvitatására.
Természetesen  nem kérek sem tiszteletdíjat, sem útiköltséget, mert nem megélhetési előadó vagyok, hanem egy - a magyar-küldetésében hívő - nemzetépítő munkás.

Honféltő szeretettel: Bene Gábor

szozattv


szozat a tiszta hang
  2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 2023.06.10.11.XVI.Szent_Korona_Konferencia03 Családom bhi 2023október 31 Históriás szabadegyetem 2023 06 02 2023. 02. 25. SZENT KORONA DÉLUTÁNOK03istenszülőMeghívó két oldalonszekelyfold-november Szaszregen-december2022 pusztaszabolcs-1Meghivo Orosz Ors Szoborsors aink c könyv bemutatójára Gyóni_kötet Patriotak-Kronikaja-4.1 
 
szentkorona orszagaert alapitvany logo

 


egyesuletkopf